Kakucson is ott maradni az élbolyban

Egy pillanatnyi megállás sincs. Néhány nappal ezelőtt még Veszprémben a rallybajnokság negyedik futamán, most hétvégén pedig már a Kakucsringen a rallycross országos bajnokság soros versenyén vesz részt Spitzmüller Csaba.

A miskolci pilóta a SuperCars kategióriában jelenleg az előkelő harmadik helyen áll úgy, hogy a legutóbbi lengyelországi viadalt kihagyta.

– Továbbra is azt tudom mondani, hogy nagyszerűek a tapasztalataim ebben a bajnokságban – jelentette ki Spitzmüller Csaba. – Sok az induló, családias, barátságos a légkör és nagyszerű csatákat vívunk. Most is így lesz, ebben biztos vagyok. A Kakucsringen még soha nem versenyeztem, ezért kíváncsian várom a mostani hétvégét.

Spitzmüller Csaba szeretne továbbra is ottmaradni az élbolyban. Ehhez a Kakucsringen is a legjobbak között kell szerepelnie. Nem lesz könnyű dolga, hiszen idén a legnépesebb mezőny gyűlik össze a SuperCars kategóriában. A legfrissebb hírek szerint tizennégy autót láthatnak majd a kilátogató nézők.

– Az csak jó, ha sokan vagyunk. Ekkor lehet igazán komoly versenyről beszélni – tette hozzá Spitzmüller Csaba. – Hangsúlyozom, hogy még mindig újoncnak tekintem magam ebben a sorozatban, de az eddig versenyek során azért folyamatosan gyűjtöttem a tapasztalatokat. Az biztos, hogy még nagyobb figyelmet kell fordítani a jó rajtra, mert az sok mindent eldönthet. Az is biztos, hogy a hőséggel is birkóznunk kell ezen a hétvégén, de erre a Veszprém Rallyn már alapoztam néhány napot. Nagyon remélem, hogy ismét jó szájízzel és jó eredménnyel zárjuk a rallycross hétvégét, mert nagy szükségem van minden sikerélményre.


Hozzászólás kikapcsolva.