A DVTK Spicivel “csapatta”

Bükkszentlászló – Spitzmüller Csaba meghívásának eleget téve néhány órára sportágat váltott szerda délután a Diósgyőri VTK labdarúgó csapata, de legalábbis a piros-fehérek vagányabbik része.

A diósgyőri srácok – no meg a stáb – a Bükkben száguldozhatott a 2008-as rali bajnok közel 300 lóerős Mitsubishijével.

A Diósgyőr szurkoló Adamovits Márk, Spici csapatvezetője kitalálta, összehozta, leszervezte. Mármint azt, hogy kedvenc csapata és kedvenc versenyzője randizzon egyet. Nem is akár hol, hanem a Miskolc ralik egyik legendás szakaszának egy részén, Bükkszentlászló és Bükkszentkereszt között.

Benczés Miklós vezetőedző, Halgas Tibor, Vadász Viktor, Budovinszky Krisztián, és Pál Szabolcs volt a legmerészebb, hiszen ők autóba is ültek, hogy egy picit belekóstoljanak abba, hogy mi is az a rali érzés. Csakúgy, mint a labdarúgók, Benczés mester is első bálozó volt, ám ahogy fogalmazott az esemény előtt, “olyan lesz ez, mint egy jó meccs, tele adrenalinnal!”

Nem tévedett, hiszen például Vadász Viktor – aki Spicivel Bükkszentkeresztről lefelé tapasztalhatta meg a rali szépségeit – fülig érő szájjal szállt ki az Evo X-es Micuból.

“Hihetetlen volt!”

“Húúú, hihetetlen volt!” – lelkendezett a DVTK futballistája. “Azért 130 körüli tempóval nem mindennap megy bele az ember egy-egy kanyarba. Elképesztő volt, ahogy Spici hogyan váltott, ahogy járt a keze. Óriási volt!”

Közben szépszámú érdeklődő jött össze és volt aki DVTK sálban feszített, míg akadt olyan apróság, akinek rali autó is volt a kezében.

“A DVTK és a rali miskolci életérzés. Én mind a kettőt imádom! Az meg ugye hab a tortán, ha a kedvenc csapatom és a rali együtt van!” – mondta egy rali fanatikus DVTK drukker.

A tervek szerint a csapat azzal viszonozza majd a Spici Racing Team élményosztó napját, hogy cserébe a Ferencváros elleni hazai mérkőzésen Spitzmüller Csaba végezheti majd el a kezdőrúgást.

Forrás: Boon.hu


Hozzászólás kikapcsolva.