Adrenalinbomba a diósgyőri játékosoknak

Spitzmüller Csaba megautóztatja a diósgyőri labdarúgókat. Az élvonalbeli futballbajnokságban jelenleg az ötödik helyen álló piros-fehérek belekóstolhatnak a ralisport világába.

Szerdán 14 és 18 óra között Bükkszentlászló és Bükkszentkereszt között egy zárt pályás teszten vehetnek részt a futballisták. Az ötlet egy személyes megbeszélésen vetődött föl. A Spici Racing Team Hungary csapatvezetője már húsz éve elkötelezett híve a DVTK-nak, ezért Adamovits Márk kezdeményezte az érdekes randevút. Vitelki Zoltán másodedzőnek is tetszett a gondolat, hogy a csapat tagjai a korábbi magyar bajnok mellé üljenek be, ezzel egy kicsit megszínesítik a dolgos hétköznapokat.

– A keddi kupameccs után szerdán délelőtt egy könnyed átmozgató edzésünk lesz, így délután belefér ez az általunk nagyon várt program – fogalmazott Takács Péter, a DVTK labdarúgója. – Egy hatalmas adrenalinbombára számítok, hiszen eddig még nem ültem ilyen autóban. Spici munkásságát minden sportszerető miskolci elismeri, hatalmas élmény lesz egy ilyen neves pilóta mellett kipróbálni a ralizást.

A viszontválasz sem marad el. Az idei rallycross bajnokság második helyezettje korábban már többször szurkolt a lelátón a Diósgyőrnek, rövidesen azt is megtapasztalhatja, hogy a zöld gyepen milyen az atmoszféra. A Ferencváros elleni hazai mérkőzésen ugyanis ő fogja elvégezni a kezdőrúgást.

– Komolyan készülök erre a feladatra. Jobbal és ballal egyaránt gyakorlok. Videón elemzem a ferencvárosi kapusok mozgását, mert egyértelmű szándékom, hogy kapura küldöm a lasztit – fogalmazott viccesen Spici. – Nagyon szurkolok a DVTK-nak, és örülök, hogy ez a kölcsönös program összejön a klubbal.

A szerdai tesztre egyébként minden érdeklődőt vár a Spici Racing Team Hungary. A rally és futballszurkolók ekkor egy helyen találkozhatnak a kedvencekkel. Ebben a néhány órában el lehet beszélgetni a játékosokkal és Spitzmüller Csabával is, és nyilván néhány autógramm is gazdára találhat.

 


Hozzászólás kikapcsolva.