Így száguld a Diósgyőr

Bükkszentlászló – A diósgyőri focisták indulósebességének nincs párja. Alig öt másodpercre volt szükségük a 100 kilométer/órás tempó elérésére – a DVTK-hoz pénteken látogató Haladás labdarúgóinak megnyugtatásául, a piros-fehérek külső segítséggel repesztettek.

A 2008-as magyar abszolút ralibajnok, Spitzmüller Csaba (43) vittel el egy körre a 300 lóerős Mitsubishijével az NB I-es futballistákat és Benczés Miklós (42) vezetőedzőt.

– Ez elképesztő volt – mosolygott a tréner. – Miután éreztem, hogy Csabánál jó kezekben van a kormány, s észrevettem a belső kamerát, olyan voltam, mint Mr. Bean, ásítoztam, úgy tettem, mintha unnám az egészet. Persze a viccet félretéve, nagyon élveztem a kalandot, felejthetetlen emlékkel gazdagodtam.

Takács Péter (21) nagyon izgult, de a focista végül nem bánta meg, hogy alkalmi navigátor lett.

– A gyorsulás brutális volt, belepréselődtem az ülésbe – mesélte Takács. – Egyáltalán nem féltem, bár az is igaz, hogy az élménytől szinte szóhoz sem jutottam.

A 160 kilométer/órás sebességgel száguldó Spitzmüller Csaba elégedett volt az uta­saival.

– Jól bírták a srácok a kiképzést, sportemberként viselkedtek – mosolygott a pilóta, aki hamarosan focistának áll, és kezdőrúgást végez majd el az egyik diósgyőri meccsen.

Forrás: Blikk.hu


Hozzászólás kikapcsolva.