Több út áll előttünk…

Előfutóként egy nagyszerű hangulatú hétvégét zárt Veszprémben és a környező gyorsasági szakaszokon Spitzmüller Csaba és Szőke Tamás.

A 15. Mikulás Rallyn a versenyzés terén csak Spicire hárult gyakorlati feladat, hiszen a navigátor ülésben azok a támogatók, partnerek és barátok ültek, akik egész évben segítették, és reményeink szerint a jövőben is segítni fogják a páros pályafutását. Csak a kíváncsiság kedvéért nézték az időeredményeket, az óra pedig abszolút biztató számadatokat mutatott.

– Használt gumikkal, itiner nélkül, alkalmi navigátorokkal terelgette a Mitsubishit Spitzmüller Csaba. Így is abszolút versenyképesek voltunk, hiszen többször is a negyedik-ötödik időket autóztuk, ami a körülményeket tekintve kiválónak mondható – fogalmazott Szőke Tamás. – Nekem ezúttal a szervezésben voltak feladataim, de ezt is nagyon élveztem. A csapat idén utoljára együtt töltötte a hétvégét, mindenkinek megköszöntük, amit értünk tett és összességében kiválóan éreztük magunkat.

Természetesen arra is jó alkalmat kínált a hétvégi száguldás, hogy Spici gyarapítsa a versenykilométerek számát. 2011-ben ugyanis viszonylag keveset randevúztak a három gyémánttal. Műszaki hiba miatt többször idő előtt kénytelenek voltak befejezni a bajnoki futamot, most ezen a mérlegen is javítottak valamelyest.

– Előfutóként egy jó kis tesztverseny volt, ahol a beállításokat is kipróbálhattuk – jelentette ki Spiztmüller Csaba. – Tovább barátkoztunk az EVO X-essel, amely a többi modellhez hasonlóan az első évében több gyermekbetegséggel is bajlódott. Remélem, hogy ezeket a téli hónapokban sikerül levetkőznie, és jövőre már egy kiforrott technikaként állhat a rendelkezésünkre. Az autót most szétszedik, és felkészítik a 2012-es bajnokságra, mi is feltöltődünk, hogy újult erővel vághassunk neki a következő évnek. Hogy hol? Az még egyelőre számunkra sem tisztázott. Több lehetőség, több út áll előttünk. Majd a csapattal közösen eldöntjük, hogy melyiket válasszuk. Így az év zárásaként magam, Tamás és a csapat valamennyi tagja nevében szeretnénk megköszönni a támogatóknak, a segítőknek és a szurkolóknak, hogy mellettünk álltak. Remélem, hogy az elképzeléseink jövőre is találkozni fognak, és mindenkivel folytathatjuk az idén megkezdett jó együttműködést.


Hozzászólás kikapcsolva.