Spici nélkül Egerben

A 9. Eger Rally nevezési listáján feltűnt Spitzmüller Csaba neve, ám a 2008-as abszolút magyar bajnokkal mégsem találkozhatnak a szurkolók a magyar rallybajnokság nyitó futamán.

Legalábbis versenyautóban egész biztosan nem lesz ott az egyik közönségkedvenc. Ennek pedig nagyon prózai az oka: nem állt össze az a tervezett anyagi háttér, ami Spici számára biztosította volna a WRC-vel történő száguldást Egerben.
– Ez valóban így van, ezért fájó szívvel, de távol kell maradjak az esztendő első versenyétől – fogalmazott a kialakult helyzettel kapcsolatban Spitzmüller Csaba. – Az utolsó pillanatig bíztam benne, hogy összejön a Ford Focus WRC-vel való indulás, de sajnos az ígéretek még nem váltak forintra. Felmerült az is, hogy a tavalyi autómmal, az EVO X-essel induljak el Egerben, de ezt korábban a csapattal együtt elvetettük. A leadott nevezés ellenére tehát nem indulok a versenyen. Ettől függetlenül töretlenül bízom benne, hogy a megkezdett kecsegtető tárgyalások eredményre vezetnek. A rallyt az életemnek tekintem, így továbbra is azon dolgozunk, hogy már Miskolcon ott lehessünk a többiek között.


Hozzászólás kikapcsolva.