Spici 2014-es tervei

2014

A racing.hu-nak nyilatkoztam:

2014. Januárjában változások történtek Spitzmüller Csaba azaz „Spici” háza táján. A Mitsubishi Evo X. Budapestre költözött. Ezen fejleményekről kérdeztük a pilótát.

Mi az oka a váltásnak?
– Semmi különös:) A tavalyi év végén jött egy megkeresés egy csapattól ,miszerint szeretnék,hogy náluk versenyezzek a 2014-es esztendőben. Kicsit gondolkodtam de rábólintottam !Próbáljuk meg, miért ne?!

Ki az a csapat?
– A csapat neve Pro Race Sport , Bosch Peti vezetésével egy budapesti műhelyben készítik fel a versenyautókat a fiúk .

Hány autó van a csapatban?
– Három autóból áll ! Bosch Peti ,Nagy Matyi és én .Kettő Evo IX és a saját Evo X-esem.

Kik fogják szerelni az autókat ? Peti versenyezni fog vagy szerelni?
– A szerelőgárda egy igen profi csapat és úgy gondolom a legjobban hozzáértőkből áll akiknek a szakmai tapasztalata megkérdőjelezhetetlen !Peti csak irányítja a csapatot szerelni is fog de az egyik pilótaülést ő fogja elfoglalni.

ORB vagy külföld?
-ORB ! mindhárman egy csapatban,egy designnel,arculattal,céllal vágunk neki a bajnokságnak !

2014 csapatMi lesz a változtatás az autódon?
– Sok mindenben történni fog változás ! De nem árulnék el sok titkot !:) Nem baj? Szerkezetileg a maximumra fogunk törekedni, teljesen a nulláról kezdve újjáépítjük az autómat. Szeretnék az idei évben versenyezni és nem csak kocsikázni!

Miben nyilvánul meg ez a győzni akarás nálad?
-Úgy gondolom ez a vérfrissítés mindenképpen előnyömre ,előnyünkre fog válni. Persze én is megteszek mindent azért , hogy gyors legyek. Sikerült eddig fogynom 6 kilót de még tervben van kb. 10 kiló ledobása !

Hallottunk híreket felőled ! WRC-t, S 2000-et de még R5-öt is ! Hogy áll ez a projekt? Van valóság alapja vagy csak pletyka?
-Semmi esetre sem szeretnék az elsők között R5 autóba űlni és nem szeretném mégegyszer átélni egy újabb típus gyerekbetegségeivel járó kínokat ! És egyébként sem gondolom hogy sikerülhetne egy ilyen költségvetést összerakni pillanatnyilag ! Persze abban is bízok,hogy az én R4 Mitsubishim ütőképes lehet a mezőnyben. Hiszen ha megnézzük a külföldön versenyző hasonló R4-es kocsikat akkor láthatjuk ,hogy többnyire ezek a Mitsubishik ott mennek a legelejében !

Fejlesztések? Autó-Navigátor?
– A technikai fejlesztésekben az MML Sporttól megkapjuk a legfrisebb és legutolsó beállításokat fejlesztéseket de én hiszem azt ,hogy ezek a Magyar szerelő srácok is a toppon vannak és tudnak segíteni nekem! Navigátorkérdésben még nem tudok nyilatkozni mert még nem történt benne lépés. Vannak tervek de konkrétumokkal nem tudok még szolgálni !

És végezetül mesélj nekem picit az egészségi állapotodról, Hogy vagy?
-Köszönöm kérdésedet ! JÓL ! Hál istennek nagyon jól érzem magam ! Úgy érzem most harapom a vasat ! Irány a Miskolc rallye …. Már alig várom !

Köszönöm, és remélhetőleg találkozunk Miskolcon!

Forrás: racing.hu


Hozzászólás kikapcsolva.