Jó pozícióból támadunk vasárnap

news_20140329_06A péntek esti húzós tempót és ritmust sikerült megtartani. A szombati napot összegezve elmondható, hogy remek munkát végez az egész csapat és jól muzsikál az autó is.

Nagyon örülünk, hogy az első gyorsaságit sikerült leggyorsabbként abszolválni. Próbáltuk tovább tartani ezt a a helyezést, de a mályinkai hosszú gyorsaságin a magas rajtszámunkból származó hátrányok erősen visszafognak minket. Így ezen a gyorsaságin először 4. helyen, később 5. helyen tudtunk befutni. A második Bükkszentlászló – Bükkszentkereszten is sikerült jó ritmusban átjönni, és a nagyon erős tempót diktáló Herczig Norbi mögött minimális különbséggel másodikként beérni.

news_20140329_05A négy szakasz után harmadik helyen álltunk összetettben. A szombati nap utolsó gyorsaságiján szerettünk volna visszakapaszkodni legalább a második helyre, de egy nem várt gumiprobléma közbeszólt és hátráltatott minket. A vetélytársak csatái és körülményei is átalakították az időket, így bár harmadikként fordulunk holnapra, de sokkal szorosabban van együtt az élmezőny és közelebb vagyunk a versenyt vezető pároshoz is. (5 másodpercen belül az első 4 páros!)

Vasárnap a másodosztály előttünk halad majd a gyorsaságikon. Úgy gondoljuk, taktikai szempontból előnyös helyzetben vagyunk, ketten söprögetnek előttünk. Emellett nagyon közel vagyunk időben, jó támadási pozícióból várjuk a holnapi napot. Kiélezett versenyre számítunk.

Hajrá Spici, Hajrá Pro Race Sport!


Hozzászólás kikapcsolva.