Megvan az ezüst Miskolcon!

Miskolc Rally DíjátadóA szombat éjszakai szakaszok után a harmadik helyen fordultunk. Kemény vasárnapi küzdelmekre és enyhén söprögetett pályákra számítottunk.

Igazunk is lett, meg nem is. Sajnos a pályák nagyon felhordásosak voltak, így nem hozott semmit a söprögetésről alkotott elméletünk. Ami a csatákat és izgalmakat illeti, abban nem szenvedtünk hiányt!

A nap elejétől az utolsó gyorsaságiig tizedeken múló csaták, pár másodpercen belüli különbségek, folyamatos adok- kapok és több drámai pillanat jellemezte a vasárnapi kiélezett versengést!

Miskolc Rally pódiumMost csak röviden foglalnánk össze a vasárnap eseményeit: Sikerült feljebb lépni, elfoglalni a dobogó középső fokát és megszerezni a fényesen csillogó ezüstöt! Nagyon boldogok vagyunk. Új felállásban, új csapattal, szép bemutatkozással jó irányba haladunk.

Gratulálunk ellenfeleinknek az eredményekhez, nagy csatákat vívtunk a gyorsokon. Köszönjük a csapatnak a rengeteg befektetett energiát és munkát, ami szerves része ennek a sikernek. Továbbá partnereinknek a nekünk szavazott bizalmat és támogatást.

Hamarosan bővebb összefoglalóval jelentkezünk.


Hozzászólás kikapcsolva.