Miskolc Rally teszt

Az idei első kilométerek

news_20140328_01Egy igazán izgalmas és eredményes napot tudhat maga mögött Spici és a csapat. Az évadnyitó 20. Vredestein Rally tesztjével zárult le a hosszú szezonközi felkészülési fázisunk.

Az egész csapat izgatottan várta ezt az eseményt, hiszen a felkészülés eredményességének jelei itt már kezdenek megmutatkozni. A még nem teljes harci díszben pompázó Evo X és a legénység is frissen, felkészülten indult idei első útjára. Spici a tesztről:

– Nagyon vártam már ezt a napot, végre újra autóban ülhetünk. Az évad első igazi mérföldköve ez a nap, a gyakorlatban is kiderül, mennyit tudtunk fejlődni a felkészülés alatt. Elmondhatom, hogy a teszt eredményesen zárult, sikerült több beállítást kipróbálni,  majd tovább finomítani és hiba nélkül abszolváltuk a feladatot. Elégedettek vagyunk a tapasztaltakkal, úgy érezzük sikerült előrébb lépni. Természetesen nem dőlhetünk hátra, folytatnunk kell a kemény munkát. Pozitívan tekintünk előre és úgy érezzük, újra jó irányba haladunk. Bizakodóan várjuk a folytatást. Pénteken is mozgalmas napunk lesz. Gépátvétel, pályabejárás és késő délután a prológgal elindul a csata. Gyertek, szurkoljatok és legyetek részesei ti is!

Képek a tesztről:

2014 Miskolc TesztHozzászólás kikapcsolva.