Tavaszi szünet után irány a királyok városa!

Spici
A teljes sajtóanyag letöltése pdf formátumban ITT–>

Csapatunk a tavaszi szünet alatt alapos felkészítő munkát végzett. Ebben az időszakban a versenyautók revíziója és felkészítése volt a fő feladatunk, melyhez számos egyéb szervezési és logisztikai feladat társult. Friss csapat révén azon is folyamatosan dolgozunk, hogy minél jobban összecsiszolódjunk, minden egyre olajozottabban működjön és javítsunk, amin szükséges. Nem voltunk elégedettek autóink megjelenésével, ezért az alapdesignt továbbgondoltuk és átalakítottuk. Reméljük nektek is elnyeri majd a tetszéseteket.

A vegyes talajú székesfehérvári viadal extra kihívást tartogat nemcsak a versenyzők, hanem a teljes csapat számára. Nézői szemszögből különleges csemege lesz a két nap szakaszainak különböző talajtípusa, a szombat esti nagyszerviz és a belvárosi speciál is. A csapatnak két talajtípusra kell készülnie és a verseny közben át kell szerelnie, állítania az autókat, valamint a versenyzőknek is adaptálódniuk kell. A kihívás egy újabb dimenziójával színesül a verseny.

Ezen a versenyen személyi változás is lesz, Laczkó László üzleti elfoglaltsága miatt jelenleg nem tud Spitzmüller Csaba mellett navigálni. Helyét a pilótaként is ismert Szigeti Lackónak adja át.
Spitzmüller Csaba (Spici): Nagyon örültünk, hogy Miskolcon több páros vívhatott kiélezett küzdelmet, melyben nagy szerepet játszott a technikai feltételek kiegyenlítődése. Sajnos azt látjuk, hogy a feltételek újra távolodni kezdenek. Ebből következően az eredmények nem feltétlenül tükrözik majd a valós versenyzői teljesítményeket. Mint mindig, most is keményen készülünk a futamra. A Székesfehérvár környéki murvás pályákról túlnyomó részt pozitív emlékeim vannak, ebből merítünk plusz erőt.

Miskolc Rally

Az autó felkészítésére nagy figyelmet fordítottunk, melyet egy rövid teszttel zárunk majd a futam előtti napokban. A beállítások véglegesítése mellett szükség van a kilométerekre is, hiszen közel egy éve mentem utoljára murván. Amennyiben a régi pályákhoz hasonló gyorsaságikra számíthatunk, akkor kemény versenynek nézünk

elébe. Az első napi rajtsorrend előkelő második pozíciója alapján söprögetők is lehetünk, de száraz meleg esetén így elkerülhetjük a port. A pályák talajminősége és a hétvége időjárása fogja ezt meghatározni. Kíváncsian várjuk a pályabejárást, hogy megláthassuk milyen nehézségek várnak ránk. Bízom benne, hogy könnyen tudunk alkalmazkodni a változó körülményekhez. Szeretnénk technikai problémáktól mentes versenyt futni, az első napon precíz versenyzéssel a vezető bolyban lőtávolban maradni, majd a második napon maximális teljesítményt nyújtva a lehető legelőkelőbb helyezést elérni. Csatára fel!

Találkozzunk a fehérvári pályák mellett, szurkoljatok a helyszínen is csapatunknak!

Együttműködő partnereinknek köszönjük a bizalmat!


Hozzászólás kikapcsolva.