Indulunk a veszprémi harcmezőkre

Spici és Matyi
A teljes sajtóanyag letöltése pdf formátumban ITT–>

Az országos rallye bajnokság 3. futamához érkezett a mezőny, mely számunkra idén a második murvás megmérettetés. Szorgos munka folyt a főhadiszálláson az elmúlt hetekben.

A fehérvári aszfaltos pályákról visszaérkezett autót maradandó sérülések nélkül hoztuk célba. Leporolás után tüzetes átvizsgáláson esett át és a szükséges felújítások mellett újra murvás talajhoz igazították őket a szakértő, gondos kezek.

A veszprémi futamon Laczkó László visszatér a Spici melletti navigátorülésbe.

Spici: „A megfázást gyorsan, az allergia támadását fokozatosan sikerült visszaszorítanom. Remélem ennek megfelelően a futamon már maximálisan a versenyzésre tudok koncentrálni. A felkészülés során elemeztük a fehérvári beállításokról gyűjtött adatokat és tapasztalatokat. A verseny előtti teszten kipróbálunk pár beállítási módosítást, mellyel remélhetőleg kezesebb lesz az autó számomra.

Rajtra készen

A kijelölt pályák bejárás még hátra van, így az előzetes beállításokhoz és a ránk váró feladatok körvonalazásához az elmúlt veszprémi versenyek tapasztalatait ütöttük fel. Sok nehéz és szép pillanat is felelevenedik ezekről a versenyekről, megannyi emlékezetes momentum. Szeretnénk ezeket tovább gyarapítani, jó eredménnyel helytállni és a bajnoki tabellán feljebb zárkózni. A veszprémi küzdelmet az autókat is próbára tévő kemény pályák és a nyári forróság is nehezítik majd. Bizakodóan várjuk a futamot, motiváltak és csatákra éhesek vagyunk.”


Hozzászólás kikapcsolva.