Lendületes kezdés után feketeleves

2014 Mecsek Rallye Gy01A Mecsek Rallye péntek délutánra szervezett 3 friss gyorsasági szakaszán, lendületes kezdés után az abszolút értékelésben harmadikként tért éjszakai pihenőre a Spitzmüller – Laczkó – Evo X-es trió. Másnap a versenykilométerekből még alig fogyott, de az egység számára hamar véget ért a küzdelem.


Spici:
2014_pecs_gy01_423„Kassa után úgy éreztük, hogy túllendültünk a nehezebb érán és egy problémamentesebb időszak vár ránk. A pénteki napon az utolsó gyorson bennhagyott pár másodpercen kívül minden az elképzeléseink szerint haladt. Elégedettek voltunk, az autó jól működött és remek ritmusban tudtunk autózni. Az első nap végi 3. hely biztató és erősen motiváló volt számunkra.
2014_pecs_szv_016A szombati első szakasz második felében rendellenes hangokra lettünk figyelmesek, melynek forrása a hajtás és sebességváltó volt. Arra számítottunk, hogy a kört még be tudjuk fejezni és eljuthatunk a szervizparkig. Ahogy közeledtünk a következő rajthoz, egyre erősödött a komoly betegségre utaló zaj. Ilyen intenzív állapotromlás mellett már a hosszú gyorsaságit sem tudtuk volna abszolválni. Ennek tükrében felesleges kockázatvállalás az autó további alkatrészeinek károsítása is. A következő szakasz rajtja előtt a verseny kényszerű feladása mellett döntöttünk. Mi most csalódottan és pontok nélkül távoztunk a mecseki pályákról.”

Együttműködő partnereinknek köszönjük a bizalmat!

<--Teljes sajtóanyag letöltése ITT-->


Hozzászólás kikapcsolva.