Mecsek, talán mégsem szezonzáró

48. Mecsek Rallye

Az elmaradt budapesti futam okán a tervezetthez képest egy viadallal és egy pontszerzési lehetőséggel kevesebb van a Pro Race Sport egységeinek háta mögött a Mecsek környéki pályákhoz közeledve. Jelen állás szerint folyamatban van a bajnokságot kiegészítő verseny szervezése. A csapat az adottságokat elfogadva a soron következő, pécsi futamra koncentrál.

Az idei évet indító alapformációban gurulnak a rajtdobogóhoz: Spitzmüller Csaba Laczkó Lászlóval és az Evo X-essel száll ringbe mecseki pontokért vívott ádáz küzdelembe.

profil_SpiciSpici:
„A kassai futam után bíztam benne, hogy a hátralévő futamokon szorgos pontgyűjtéssel feljebb kapaszkodhatunk a tabellán. Az elmaradó futam és a folyamatosan változó, képlékeny bajnokság nehéz helyzetet teremt számunkra és mindannyiunk számára egyaránt. Tisztán versenyzői szemmel nézve érdekes lehet egy friss, a többség számára még ismeretlen pályákon zajló futam, ahol a megmérettetés igazi rallye élményt ad. Tegyük ezt most félre, koncentráljunk a következő hétvégére és a Mecsek őszi színekbe öltöztetett pályáira.

2014_kassa_gy01_2

A versenykiírás alapján elmondhatom, lesz némi vérfrissítés a pályák terén, de nagyrészük az igazi klasszikusokból került az étlapunkra. Lázasan készülünk, szeretnénk kihozni magunkból a maximumot. A szép őszi időtől azt reméljük, szelíden tekint majd a mezőnyre és nem szól bele a küzdelembe. Egyelőre korai azt latolgatni, hova érhetünk be. Az elmúlt versenyeken láthattuk, hogy szoros a mezőny és pillanatok alatt teljesen átalakulhat a sorrend. A céldobogón átgurulva szeretnénk elégedetten távozni és előrébb lépni a bajnoki tabellán. A versenyre kilátogató szurkolóinkat és a sportág szerelmeseit a munkanapok miatt kárpótolhatja a Historic EB által népesebb mezőny és az idei évben már többször tapasztalt tizedmásodpercekért folytatott kemény csata.”

Együttműködő partnereinknek köszönjük a bizalmat!

<--Sajtóanyag letöltése ITT-->


Hozzászólás kikapcsolva.