Bajnokavató nélkülünk

2014 Kassa_Rallye Gy01Az év közben elmaradt futam pótlására szervezett és újdonsült évadzáróvá avanzsált Waldviertel Rallye pályáin zajlik a bajnokavató megmérettetés november második hétvégéjén. Az előzetes tervekkel és várakozásokkal ellentétben a Pro Race Sport csapata nem képviselteti magát a versenyen.

A csapat most csak a Spitzmüller Csaba és Laczkó László párost küldte volna harctérre az Evo X-es nyergében. A felkészülés hajráját váratlan esemény zavarta meg. A pilóta megbetegedett és egészségügyi állapota nem teszi lehetővé, hogy megfelelő minőségben versenyezhessen.

2014 Kassa_RallyeSpici:

„Felpezsdített a gondolat, hogy friss pályákon kiegyenlítettebb feltételek mellett versenyezve és jó élményekkel feltöltve, pontokat gyűjtve távozhatunk az évadzáróról. A verseny előtt sajnos megbetegedtem és az egészségi állapotom miatt le kellett mondani a versenyről. Az orvosom tanácsa mellett nekem és a csapatnak is be kellett látnia, most ez a helyes döntés, még ha a szívünk mindenáron a verseny felé húzna is. Visszatekintve az idényre, sokat javultunk az Evo X-essel az előző évekhez képest. Volt jó eredmény, voltak jó részeredmények, amikor klappoltak a dolgok, akkor versenyképesek voltunk. Úgy gondolom, okkal történik minden és azt a célt szolgálja, hogy a jövőben – a megoldásokon keresztül – jobbak lehessünk minden téren.”

Együttműködő partnereinknek köszönjük a bizalmat!

<–Sajtóanyag letöltése ITT–>


Hozzászólás kikapcsolva.