Szilveszteri mulatságok

DSC_action0042Kitűnő hangulatban telt a kétnapos rallye óévbúcsúztató, mely idén 16. alkalommal került megrendezésre. A télies időjárás meghozta a kemény fagyokat, de nem tudta kedvét szegni a népes mezőnynek és a lelkes nézőseregnek sem. A pálya szélén és a szervizparkban öröm volt látni a tömérdek sportbarátot és szurkolót, akik a hideg ellenére töretlenül biztatták a látványosan autózó párosokat.

Ezen a versenyen partnereinket hívtuk meg vendégnavigátori szerepre. Kaptak egy kóstoló szeletet a rallye világából. Megtapasztalták, milyen komoly hivatás a navigátoroké, továbbá azt is, milyen erőhatások érik a testet. Ilyenkor szembesülnek vele, hogy az itinert tévesztés és megfelelő ritmusban olvasni nem egyszerű feladat, főleg ha a szervezet tiltakozik a fizika törvényei ellen. 🙂 Mindent összegezve nagyon elégedettek vagyunk, élménydús, vidám percekkel teli eseményen vagyunk túl.

Nem figyeltük az órát, az élményre koncentráltunk inkább. Sokat jelentett, amit az autóból láttunk a pálya szélén. Sok-sok szurkoló sportbarát, akiknek nem győztünk visszaintegetni. Élvezet volt nekik, nektek autózni. Reméljük, hogy élményből nemcsak kaptunk, hanem adtunk is.

Köszönjünk partnereinknek, hogy lehetővé tették számunkra ezt az élménydús napot.

<– Szilveszter Rallye galériához kattints –>


Hozzászólás kikapcsolva.