Küzdeni is tudni kell!

005_cel_230Ígéretesen indult a a 22. Miskolc Rallye a Spitzmüller – Béres páros számára. A pénteken terítékre kerülő rövid szakaszokat akár remek előfogásnak is nevezhetnénk a szombaton sorra kerülő szakaszok előtt. Nem az elején kell jóllakni alapon a mi párosunk is a fő fogásra koncentrált. Az első nagy falat viszont megakadt a torkukon…

A pénteki szakaszokat tisztes helytállással a rajtszámot tükröző összesítésben abszolút 5. helyen sikerült zárni. Nagyon szoros csata volt kibontakozóban, 11 másodpercen belül az első hét egység és abból 4-en 1 másodpercen belül. Nehéz szombati nap elé nézett a mezőny. Az egri jó hangulatot továbbra is tartja a csapat.

005_gy05_136A trió pilótája és navigátora pozitív attitűddel és sok motivációval, míg a technikai tag – az Evo X-es – álmosan ébredt. A reggeli első gyorsasági rajtjánál feltapadt a kuplung és nem lehetett sebességi fokozatba tenni a járó motorú autót. A helyzetet tovább súlyosbította, hogy a Bükkszenti gyors rajtja emelkedőn van, emellett a rajthelyet 20 másodpercen belül el kell hagyni. A hosszú évek tapasztalata és a gyors helyzetfelismerés is segített az egységnek, hogy végül tovább tudták folytatni a küzdelmet. Mindez közel 2 és fél perc hátránnyal a 31. helyre taszította vissza őket. A gyorsasági céljához közeledve kérdés volt a folytatás, kuplung nélkül nem lehet tovább menni. Ahogyan a dobogóért való küzdelmi esélyek elszálltak, úgy tűnt tova a hiba is.

A folytatás és továbblépés ennek tudatában kemény dió, óriási morális és inspirációs gödörből kell kimászni nagyon rövid idő alatt. Óriási hátrány, a remények szertefoszlottak, már a pontszerzés is elérhetetlennek tűnik….

005_gy02_201Hihetetlen motivációval óriási energiát töltöttek magukba és ettől a ponttól a verseny végéig fantasztikus formában mindig a 3. és 4. helyen jöttek le a gyorsokról és folyamatosan léptek előre az összesített értékelésben. A verseny végére a 8. helyre sikerült visszaérni és a powerstage-en is megvolt a pontszerzés.

Keserédes futam ez a csapat számára, hiszen egy stabil 4. hely úszott el, amiből akár a 3. helyért is fel lehetett volna venni a küzdelmet. Emellett a csapat megmutatta, hogy milyen elszántsággal és motivációval rendelkezik, amellyel továbbra is komoly ellenfele az új technikáknak is.

Találkozunk a következő futamon!

Köszönjük szurkolóinknak, akik mellettünk állnak és mindig bátorítanak, illetve támogatóinknak, hogy bizalmukat nekünk szavazták!

Miskolci képek KLIKK–>>

 


Hozzászólás kikapcsolva.